maandag 24 januari 2011

Gisteren geen looptraining, vandaag Crossfit en heerlijke soep

Dat extra dagje op zondagsrust bevalt goed, we hebben wel een lange wandeling gemaakt met Isa en verder ons gemak gehouden. Vanmorgen stonden er wat crossfit oefeningen op het programma en morgen een aangepaste looptraining ipv de baantraining die vorige week op het einde van de 4e serie de mist in ging met een pijnlijke knie tot gevolg.
Morgen vroeg 20 minuten warm lopen en dan 6x1000 tempo 4,5 tot 5 min/km met een rustig duurloopje van 20 minuutjes er achteraan richting huis.
Voeding van vandaag:
 Appelsap voor de training en 6 ons heerlijke cantaloupe meloen na de crossfit. Nu eerst de meloen laten verteren dus douchen en daarna nog een groot glas sinaasappelsap met een halve ananas en 4 grote lepels granaatappel vruchtjes.
Voor de lunch een salade van gisteren met een glas groente sap. Na een stevige wandeling weer een groot glas groentesap en in de blender een soepje klaarmaken. Recept: een groot glas groentesap, een halve pastinaak (in stukjes), een groot stuk bloemkool in kleine stukjes, een blikje tomaten puree en een hand vol rucula sla. Alles in de blender en na een paar minuten heb je een heerlijke ietsjes zoete maar zeer voedzame soep die net zo dik is als erwtensoep, garneren met wat bieslook en een handvol gekiemde kikkererwten. Dat was dus om drie uur vanmiddag en inmiddels hebben Ans en ik een heerlijk koolsalade op. Vanavond nog wat rauwe ongezouten nootjes als snack. PH tests gaan zoals verwacht, morgen een 7,5 tot 8 omdat we vandaag de goede cominaties hebben gegeten.
Training morgenochten start om 8 uur voor Anyones Running , totaal 85 á 95 minuten. Welkom als je de 10Km in 44 of sneller loopt

Geen opmerkingen:

Een reactie posten