maandag 7 maart 2011

Het gaat al weer beter dus vanmorgen weer eens wat aan crossfit gedaan

Een extra dagje rust doet wonderen, vanmorgen met veel plezier weer een crossfit sessie in onze DHZ crossbox. Voedselvergiftiging is voor 95% over.
Na de lange duurlopen van de afgelopen weken lukte het maar moeilijk om de maandag de crossfit oefeningen er bij te doen.
Maar het is zo heerlijk dat ik die dan maar naar de dinsdag verplaats, de knieën vinden dat fijner heb ik gemerkt, vooral de boxjump en deathlift voelden vanmorgen prima aan.
Omdat er nog geen Crossfit box in Tilburg is hebben wij zelf maar wat gekocht en in elkaar getimmert, veel kun je ook zelf via marktplaats 2e hands kopen zoals het gymzaal touw.
Wel eerst een paar proeflessen volgen om de juiste techniek te leren.
Volg dan crossfit lessen bij Charles in Gemert 
http://crossfitgymert.nl/
Fit is Fine

2 opmerkingen:

  1. Goed bezig!

    Wat ik ook vaak tegen anderen zeg: Je hebt helemaal geen luxe sportschool nodig. Met wat homemade spullen en een goede mindset kan je net zoveel. Ben creatief, gebruik wat om je heen voor handen is. Combineer hardlopen en trial run met stukjes parcour, daag jezelf uit.

    Veel crossfit oefeningen lijken op wat je tijdens een actieve outdoor survival ook doet. Gelukkig komt het seizoen er weer aan om naast het hardlopen ook elk weekend actief in de natuur te ploeteren! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ach ja, de een heeft die dure school nodig om fit te worden, je moet het ook maar weten dat het ook eenvoudiger kan.
    In ieder geval stukje goedkoper en in bossen ruikt het beter.
    Geniet van Barefoot style running & explore the rest.

    BeantwoordenVerwijderen