dinsdag 8 februari 2011

Het Paleodieet in een notendop

Op veler verzoek heb ik het filmpje terug gevonden over het paleodieet.

<iframe title="YouTube video player" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/uCFZoqmKf5M" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

2 opmerkingen:

  1. Ik heb eens een dag een soort seminar over raw food meegemaakt en daar is bij mij blijven hangen dat het een en ander nogal veel tijd kost. Hoe is dat bij jou?
    Een andere issue was de verkrijgbaarheid van de juiste producten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Dutchnomad, afgelopen maand hebben Ans en ik voor 98% rawfood gegeten,en zoals ik mij nu voel hou ik de test over drie maanden makkelijk vol. Boordevol energie en probleemloos trainen en wedstrijd lopen, de 60 v Texel gaat ook Raw maar dat wist je natuurlijk al.Je hebt gelijk dat het wel wat meer tijd kost maar als je de voordelen voor je gezondheid en op de lange termijn de "niet" wachttijden bij huisarts/ziekenhuis/apotheek etc, lange rijen in de supermarkt etc etc.. En je weet tenminste wat je eet ook als was je niet persoonlijk bij de teelt van de produkten die je eet. s'Morgens kost het ons een 45 minuten met schoonmaken van de sapcentrifuge er bij, s'middags een lekker soepje en begin van de avond een salade..
    valt allemaal wel mee... Een keer per week kopen wij onze groentes en fruit op de markt, dat kost gemiddeld 40 euro per week( speciale prijs afspraak met mijn markt groenteboer. Bladgroentes kopen we nog wel per dag bij maar dat is de duurte ook niet. Schaf je het boek Energei uit je voeding maar aan, de beste investering in je gezondheid.
    Groetjes Paul van Anyones Running

    BeantwoordenVerwijderen