donderdag 28 november 2013

Wat leuk dat je dit leest, je bent nog niet afgehaakt omdat ik nou eenmaal niet zo veel nieuws heb en dus ook niet zo veel verhaaltjes kan vertellen, de tijd ontbreekt ook maar nu ff 5 minuutjes vrij.

Natuurlijk heb ik die verhalen wel onder het lopen maar ze zijn vaak al weer weg als de run er op zit.

Dit jaar was wel een bijzonder jaar, met ups en downs al geld dat niet voor onze leefstijl want dat gaat nog steeds geweldig, rawfood is voor 75% de standaard, dit % is wel iets lager dan de 95% in het begin, dit komt door de winter en onze aanpassing aan de relaties.
In de winter is het wat vaker wok groenten ipv de salades, de kliekjes gaan de volgende dag koud naar binnen. Minimaal 4x hardlopen in de week zit in de lifestyle gebakken, wat voor weer het ook is, geloof me, de zonnige dagen zijn heerlijk voor de vitamine D maar motregen en storm zijn erg leuke omstandigheden om hard te lopen.

Mensen kijken mij nog wel eens raar als je zegt dat je zo goed als bijna nooit brood producten of zuivel eet, ik zeg dan vaak , probeer het maar eens een tijdje zonder, ervaar maar eens hoe het voelt...
Maar wat eet je dan wel ???, s'morgens vers fruit en fruitsappen, s'middags salade of wok groentes van de vorige dag met groot glas groente sap en groente pap en s'avonds salade of wok groentes,  later op de avond maar voor 8 uur(lukt niet altijd) een hand vol rauwe nootjes en een klein stukje geiten kaas, en dagelijks een stukje pure chocolade (minimaal 80%)

That's it for now, o ja , meer weten over voeding lees "de voedselzandloper" maar eens tijdens de komende feestdagen.

Ren en geniet zo natuurlijk mogelijk, gezondheid kun je zelf bepalen..


Geen opmerkingen:

Een reactie posten