woensdag 14 november 2012

Oermens at savanne gras, very Rawfood



Dus daarom vind ik salades zo lekker.
We stammen vermoedelijk af van gras eters!

Afgelopen weekend (10/11 november) tijdens de looptrainersdag en de 4cimes wedstrijd 12 uur later ongeveer  24 uur ouderwets westers gegeten.
Dus belegde broodjes als lunchpakket en na de wedstrijd de dag er op ook boterhammen met kaasjes en stroop er bij. s'avonds een heerlijk tapas maaltijd , pasta, stokbrood en risotto.
  Laag energie pijl, zo voelde mijn lichaam op de maandag morgen terwijl er zondag avond erg veel gekookte energie in is gegaan. Dat was wel weer een keer erg lekker snoepen maar ik hunkerde toch wel weer erg naar ons verse fruit, verse groenten/fruit sapjes en salades deze dag.

Nou is onze salade in geen enkel opzicht gelijk aan het gras en zegge uit de oertijd,  de bereiding en samen voeging van diverse soorten naast goede vetten, zaden en andere verse groentes  (inclusief 3 soorten kiemgroenten.) is veelzijdig maar of de voedingswaarde van nu gelijk is aan het bovenstaande blijft de vraag.

Rawfood geeft net als barefootstyle running een extra gezondheid impuls en bevordert het goed functioneren van mijn lichaam.
Snel herstel na trainingen, meer energie en een stabielere bloedsuikerspiegel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten